"Vergaderen op een historische locatie"

Vergaderen

 

Vergaderzalen met verhalen

Vergaderen kunt u overal in Nederland. Er zijn vele zalen met voldoende zitplaatsen en de juiste hulpmiddelen. Maar waar vindt u nog sfeer?

In een zaal met een verhaal komen gesprekken beter op gang. Wij bieden kleine en grote vergaderzalen. Ze ademen historie tot in de kleinste details. Inspirerende ruimtes in de stijl van toen maar met de techniek van nu. Ideaal voor diverse doeleinden zoals periodieke commissie vergaderingen, belangrijke offerte/contract besprekingen met uw prospects en klanten, heisessies met uw afdeling, brainstorm of kickoff meetings, workshops, presentaties, trainingsdagen, ontbijtsessies, lunches, recepties , diners en andere events. Zelfs een barbecue of een gezellige borrel buiten is een optie.

Willem lll “Boardroom”

Misschien wel een van de fraaiste ‘ boardrooms’ van Den Haag. Enorme zaal op de beletage met hoge plafonds en een afmeting van ca 80m2. Veel lichtinval door de 6 hoge ramen.

Met uitzicht op de Kerkstraat en Sophialaan. Schitterend afgewerkt in de jaren ’50 in fraai teakhout. Aangekleed met prachig vilt op de wanden en afgewerkt met dik tapijt op de vloer waarmee de akoestiek prima op orde is. Reusachtig projectiescherm dat uit plafond zakt. Samen met een goed audiosysteem zorgt dit voor een echte bioscoopervaring.

Tot slot is de ruimte ingericht met modern design meubilair van Vitra gecombineerd met stoelen van Eames. Via openslaande deuren bereikt u de aangrenzende bar.

Willem ll “Stijlkamer”

Schitterend bewaard gebleven grote Stijlkamer op de beletage uit medio 19e eeuw. Met uitzicht op het groen van de Nassaulaan en Sophialaan. Kenmerkend zijn de enorme schuifdeuren , lambrisering rondom, klassiek behang, markiezen en ornamentenplafond.

Blikvanger zijn naast de gigantische antieke kroonluchter, de prachtige houten tapisvloer met grote eiken delen gelegd in visgraat en bijbehorend bies partroon, de Franse schouw van marmer en de voor Nederland unieke voorzethaard van Russische makelij. Uiteraard is de kamer van ca 50m2 ingericht met functionele meubels die met zorg zijn geselecteerd en die aansluiten op het tijdsbeeld.

Sinds omstreeks 1850 reeds in gebruik als een van de mooiste eetzalen uit het Willemspark en omgeving. Tot de dag van vandaag is deze exclusieve ruimte zeer geschikt voor private dining en andere bijzondere ontvangsten.

Nassau

Strakke voorkamer van ca 25m2. Direct gelegen op de begane grond bij de hoofdingang waarmee deze ruimte voor iedereen toegankelijk is. Veel licht door de hoge ramen en fraai zicht op de Nassaulaan.

De inrichting bestaat uit een moderne vergadertafel van Eames gecombineerd met zwart leren stoelen. De enorme wereldkaart op de wand geeft deze ruimte een internationaal karakter.

Arrangement

Bij iedere vergadering is ook een arrangement te boeken. Van een broodje kaas of een croissant met koffie of thee als ontbijt tot een luxe lunch met alles erop en eraan. Of wilt u na de vergadering nog even borrelen in onze bar? Dat kan natuurlijk ook.

De arrangementen zijn op basis van uw wensen. Het gaat er tenslotte om dat uw vergadering een succesvolle beleving wordt.

Ontbijt naar keuze

Broodjes onbelegd

Harde en zachte broodjes, ciabatta

Broodjes belegd

Rijkelijk versierd met luxe beleg en sla/tomaat/komkommer

Brood ambachtelijk gesneden

Gezond en vezelrijk oerbrood

Broodtaart

Van oude kaas tot rosbief tot omelet

Verse Croissants

Naturel of ham/kaas

Yoghurt met fruit

Milde yoghurt en diverse vers fruit

Handfruit

Fruitschaal

Muesli en zaden

In combinatie met yoghurt

Gekookt ei

Diverse eieren in mandje

Extra

Zalmwrap, belegde krentebol etc

 

Inclusief Koffie, water, thee, vers fruitsap

Lunch naar keuze

2 luxe Broodjes rijkelijk belegd

Harde en zachte broodjes, ciabatta, kaiser.

Belegd met luxe kaas en vleeswaren + sla/tomaat/komkommer

Brood ambachtelijk gesneden

Gezond en vezelrijk oerbrood

Broodtaart

Van oude kaas tot rosbief tot omelet

Yoghurt met fruit

Milde yoghurt en diverse vers fruit

Handfruit

Fruitschaal

Gekookt ei

Diverse eieren in mandje

Extra

Zalmwrap, belegde krentebol etc

Inclusief Koffie, water, thee en vers fruitsap

 

Op aanvraag

Soep met brood

Kroket met mosterd

Salade caprese

Borrel Hollands Garnituur

Nootjes en zoutjes

Gezonde notenmix en chips

Blokjes oude kaas

Op een schaal met prikkers

Salami schijfjes

Op een schaal met prikkers

Olijven met feta kaas

Op een schaal met prikkers

Zalmwraps

Wraps met verse noorse zalm en bieslook

Bitterballen met mosterd

van Dobben of Kwekkeboom

Kroketten met mosterd

van Dobben of Kwekkeboom

Frisdrank

Blikjes cola, fanta etc.

Water

Bruisend en plat

Alcohol

Witte wijn, rode wijn, bier