""Werken op een historische locatie""

Nassau Parc

Werken op een historische locatie.

De indrukwekkende paardekastanjes van de Sophialaan en Nassaulaan die u tegenkomt als u van Plein 1813 of de Javastraat komt. De majestueuze entree waar vroeger de koetsen arriveerden. Er zijn schitterend bewaard gebleven details door het hele pand. Hier proeft u de rijke geschiedenis.

Gebouwd omstreeks 1850 in opdracht van Koning Willem II. Direct gelegen naast de toenmalige Koninklijke Manege en destijds in gebruik geweest als woon-en werklocatie door hoge officieren van het hof. Hier vindt u dus eeuwen aan werkervaring!

De Tudorstijl van de Nassaulaan, onderdeel van het Willemspark, is als beschermd stadsgezicht kenmerkend voor Den Haag en is hiermee uniek in Nederland.

Nassau Parc is een monumentaal kantoorgebouw bestaande uit twee geschakelde panden met ca 20 kantoorunits, prachtige vergaderzalen en parkeer voorzieningen op eigen terrein.

Er zijn vele originele details behouden. Zo is de houten trap nog authentiek en naar verluidt zijn de fraaie voorzethaarden op de bel etage een geschenk geweest van het Russische hof aan Nederland in verband met het huwelijk van Koning Willem II met Koningin Anna Paulowna, dochter van Tsaar Paul I.

Nassau Parc ligt centraal in het Willemspark. Het mooie, groene deel van het centrum grenzend aan de Internationale Zone, Buurtschap 2005 en de Archipelbuurt. Deze omgeving staat bekend om haar gezellige winkels en restaurantjes, heeft alles binnen handbereik en is prima bereikbaar.

Wilt u ook werken of vergaderen in een fraaie & historische omgeving met moderne faciliteiten? Kom gerust eens langs en ervaar de ambiance van Nassau Parc!