"Feestelijke en klassieke locatie"

Evenementen

Elk evenement een beleving

Bij een bijzondere gelegenheid hoort een bijzondere locatie. Nassau Parc heeft verschillende ruimten en alle mogelijkheden om uw evenement helemaal naar wens te maken. Of het nu gaat om een jubileum, bedrijfsfeest, productpresentatie of privé aangelegenheid. En of u nu met 10 personen komt of 150. In Nassau Parc wordt elk evenement een beleving.

Intieme private dining. Walking dinner voor een grotere groep. Een stijlvolle receptie of een multimediapresentatie die indruk maakt. Bij ons heeft u kleine en grote zalen waarin alle soorten opstellingen denkbaar zijn. Wij maken van onze ruimte graag uw ruimte. Zodat u nergens omkijken naar heeft.

Alle techniek en voorzieningen zijn in huis en voor de culinaire versiering van het evenement maken wij gebruik van een select gezelschap professionals. Hiermee kan Nassau Parc u een totaalpakket bieden.

Bij voorkeur lokaal actief en met een ‘groen’ en ‘duurzaam’ keurmerk. Zoals gespecialiseerde bakkers, koks en cateraars. Ook wat van verder komt is in goede handen, denk aan onze specialty koffie van Moyee uit het koffieland bij uitstek: Ethiopië. Lokaal en langzaam gebrand. Fair Chain. Met impact en behorend tot de top in haar klasse. Denk ook aan een gespecialiseerde Nederlandse biologische wijnboer in Portugal en een gepassioneerde importeur in Den Haag met de mooiste wijnen uit Duitsland die graag bij ons uw wijnproeverij verzorgt in de grote Stijlkamer met eigen bar. We brengen elke bijeenkomst op smaak.

Bedrijfsuitje na uw meeting? Nassau Parc werkt desgewenst samen met locaties op loopafstand als Panorama Mesdag, Madurodam, Jeneverstokerij van Kleef of een Bierproeverij bij de Paas met Ooievaart door de Haagse Grachten.

Liever na (of voor) uw meeting uitwaaien op het strand? Nassau Parc werkt nauw samen met jonge, dynamische beachclubs zoals Birds op Kijkduin en The Shore op Scheveningen.

Overnachten na uw meeting? Nassau Parc werkt nauw samen met het sfeervolle klasse hotel Mozaic om de hoek.

Arrangement

Hieronder vindt u een paar voorbeelden.

Receptie

Een receptie bij Nassau Parc is een beleving voor uw gasten.

Jubileum

Nassau Parc is uitermate geschikt voor een jubileum.